headphones newspaper video-player

Finalister i Årets Unga Företagare 2018

Den 19 oktober 2018 utsågs Noel Abdayem på the Humble Company till Årets Unga Företagare 2018. Här kan du se samtliga finalister 2018. 

Nominera till Årets tävling!

Här kan du se vilka som var nominerade till Årets Företagare i Sverige 2018

Isabella Löwengrip

Löwengrip Beauty AB m.fl., Stockholm

Hon startade sitt första företag vid 16 års ålder. Med en aldrig sinande ström av idéer driver hon nu ett mångmiljonimperium som inkluderar en stor personalstyrka och bolag inom bland annat skönhetsvård, skor, kläder och ny teknik. Genom Löwengrip Invest investerar hon i nya affärsidéer. Med kunskap om den digitala utvecklingen och sina följare och kunder utvecklar hon idéerna och produkterna i nära samarbete med följarna.

Kristoffer Persson och Gustav Bild

Studentvikarie Sverige AB , Göteborg

Med det sociala entreprenörskapet och en affärsidé som går ut på att hyra ut riktigt bra studenter som lärarvikarier har de skapat ett tillväxtföretag som sysselsätter 20 medarbetare, samtidigt som uppemot 1500 studenter arbetar som vikarier ute i skolorna. I processen har många högskolestudenter fått upp ögonen för, och valt att satsa på, läraryrket som karriär.

Niklas Nordheim, Filip Klasson och Alexander Berg

Hatstore Scandinavia AB , Kalmar

Genom att ta en idé över Atlanten och förädla den ytterligare har företaget haft en hög tillväxt, både sett till kapital och antalet personer de sysselsätter. Innovativa, kund- och resultatorienterade har de skapat en internationell e-handel med ett ständigt växande utbud av kepsar och huvudbonader – med sikte på ytterligare expansion.

Noel Abdayem

The Humble Co AB

Hållbarhet är i fokus när företaget som med sina hygienprodukter – skapade av förnybart material – nu har expanderat till 30 länder genom närmare 25 000 återförsäljare. Med en kraftig tillväxt köper alltfler produkterna som är bra för dig och snälla mot vår planet. Samtidigt går en del av intäkterna till hälsoprojekt för barn i nöd.

Saeid Mohamad

Knivsta Motor AB, Knivsta

Med en stark lokal förankring ser han med sitt hårda arbete och sin målmedvetenhet till att hålla Knivsta och Stockholm rullande. Att sätta kunden i fokus ger resultat. Med en hög tillväxt blomstrar företaget både sett till ekonomi och personalstyrka.

Partners 2019
Utställare 2019