För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Martin Svensson är Årets Företagare i Sotenäs

Publicerad 3 maj 2024
Med sitt företag Berg och Grundsäkring L Svensson AB är Martin Svensson Årets Företagare i Sotenäs. Läs juryns motivering till varför han tilldelats den ärofyllda utmärkelsen.

Juryns motivering:

Årets företagare har sedan många år visat stort entreprenörsskap och gott hjärta till Sotenäs. Med ett vågat, drivet och lösningsorienterat entreprenörsskap ändrade han grundsäkringsbranschen genom flertalet innovativa lösningar till det den idag är.
Efter att tidigt 2000 valt att flytta sitt största företag, med över 40 anställda och med Norden som arbetsområde, till hemkommunen Sotenäs så har utvecklingen bara gått vidare. Martin Svensson Berg & grundsäkring AB är idag en serieentreprenör med verksamhet inom flera områden. Han har genom sitt entreprenörsskap bistått på ett mycket betydande sätt till kommunens utveckling, inte minst genom massiv bebyggelse inom industri och bostäder och som hyresvärd för både privatpersoner och företagare.
Martin Svenssons entreprenörsskap har spridit sig vidare och idag jobbar han tätt tillsammans Dotter och Son inom bolagen. Vi önskar Martin Svensson och Berg & Grundsäkring lycka till i framtiden.
Ett riktigt stort 𝑮𝒓𝒂𝒕𝒕𝒊𝒔 𝑮𝒓𝒂𝒕𝒕𝒊𝒔!
 
Martin går nu vidare till Regionfinalen för Årets Företagare & Årets Unga Företagare, den 5 september i Partille Arena.

 

Se alla övriga finalster:

Fler nyheter från Företagarna