För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Är ert företag bäst på att samverka med skolan?

Publicerad 20 jun 2017
Då borde ni anta utmaningen och söka Utmärkelsen. Under ett antal år har SAK-rådet, regionens referensgrupp för skolaarbetslivskontakter,genom priset Utmärkelsen uppmärksammat och premierat verksamheter som arbetar särskiltbra och kvalitativt med samverkan mellan skola och arbetsliv. Syftet med priset är att sätta frågan på dagordningenoch sprida goda exempel. Priset delas ut i kategorierna grundskola, gymnasieskola, företag och årets yrkeslärare.

För att delta i utmaningen behöver ni utifrån några frågeställningar beskriva ert arbete med samverkan mellan skola och arbetsliv, entreprenörskap och studie- och yrkesvägledning. Vi önskar få in era ansökningar senast den 31 augusti 2017. Gör även som SAK-rådet och tagga alla goda exempel med #utmärkelsen2017 så kan vi följa ert arbete även här. Gör som SAK-rådet och tagga alla goda exempel med hashtaggen #utmärkelsen2017 så kan vi följa ert arbete även här.

Prisutdelningen äger rum i anslutning till Gymnasiedagarna och Future Skills den 11 oktober. Vinnarna tilldelas en prispokal och får under kommande år fungera som goda exempel för samverkan mellan skola och arbetsliv. Detta bland annat genom att finnas med i GR Skola Arbetslivs nyhetsbrev samt genom att berätta om sitt arbete på ett frukostmöte som GR Skola Arbetsliv arrangerar.

Ansök här

Kontakt: angela.lindqvist@grkom.se

Lotta Rolandson, Kommunikatör / press-opinion
Telefon: 031-745 40 03
Mobil: 0707-75 84 90
E-post: lotta.rolandson@foretagarna.se

Fler nyheter från Företagarna