För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

After Work med Företagarna på Marks GK onsdagen 14 juni 2017

Publicerad 19 jun 2017
Johan Kumlin, klubbchef i Marks Golfklubb, välkomnade oss i det vackra klubbhuset som byggdes 1907–1908 och varit i klubbens ägo sedan 1987.

Klubben grundades 1962 och var en 9-hålsbana fram tills 1982 då man byggde ut till 18 hål. Vidare utveckling skedde efter millennieskiftet, 2001 byggdes 9 hål till och 2013 kompletterades med 6 korthål. Klubben har idag ca 1250 medlemmar.

Johan har en gedigen bakgrund inom företagande, och tog med sin kompetens inom projektledning och sin kommersiella bakgrund in i klubben där han varit klubbchef sedan 2015. Denna bakgrund ihop med ett smart företagstänk har bidragit till att klubbens omsättning ökade med 22% på två år.

Efter att Johan berättat om sin resa med klubben, och vi avnjutit fantastiskt goda pizzor från köket var det så dags att testa vår golfsving. Ut på banan med oss, allt från totala nybörjare till många års erfarenhet. Först fick vi känna på att slå ut bollar på driving rangen, och det hela avslutades med tävlingar på övningsgreenen i 3-knock och sedan att faktiskt slå i bollen i hålet.

Vi tackar Marks Golfklubb för ett fint arrangemang för vår After Work och önskar klubben fortsatt framgång med sitt goda arbete.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna