För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Västerbotten anställer ny regionchef

Publicerad 15 aug 2017
Nuvarande regionchef hos Företagarna Västerbotten, Torbjörn Halvardsson kommer efter 17 år att sluta sin anställning och gå i pension. Styrelsen hos Företagarna Västerbotten Service AB har beslutat att anställa Jonas Nordin Umeå som ny regionchef.
Jonas Nordin

Vid styrelsemöte den 4 juli beslutades att anställa Jonas Nordin som ny regionchef. 

Jonas Nordin 34 år, bor tillsammans med fru och barn i hus på Sofiehem i Umeå.

Jonas Nordin kommer närmast från en tjänst som regionchef hos Ung Företagsamhet under det senaste tre åren. Jonas har även en bakgrund som affärsutvecklare hos Dohi Sweden AB.  Jonas har i grunden en ekonomisk högskoleutbildning.

Privat är Jonas mycket samhällsintresserad, trivs i umgänget med familj och vänner samt aktiv på fritiden med olika motionsidrotter.  

På fråga om vad Jonas prioriterar i det nya uppdraget är svaret:

”Jag kommer att gå in i ett välskött företag med väl fungerade verksamhet. Det ger en bra grund för att fortsätta arbetet med att förbättra möjligheterna för våra medlemmar och föreningar samt öka intresset för flera företagare att bli medlemmar i organisationen”

Jonas Nordin påbörjar sin anställning som regionchef hos Företagarna Västerbotten den 1 november. I arbetet som regionchef hos Företagarna Västerbotten ingå även att arbeta som regionchef i Norrbotten som ett led i den samverkan som precis initierats mellan de två nordligaste regionerna. Till att börja med gäller ledarskapet för Norrbotten under 2017 och eventuellt även under kommande år.

Styrelsen ordförande Helena Lundgren är mycket nöjd med rekryteringen av Jonas Nordin och säger att: ”Vi har i Jonas hittat en tydlig ledare som kan fortsätta det viktiga arbetet med att bygga starka nätverk och driva utvecklingsprocesser som gynnar näringslivet i norra Sverige”.

 

För ytterligare information

Helena Lundgren, ordförande Företagarna Västerbotten 070-626 82 46

Fler nyheter från Företagarna