För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Värmland 2017 utsedd

Publicerad 23 aug 2017
Vid en mottagning hos Landshövding Kenneth Johansson träffades på tisdagskvällen under alla lokala vinnare av utmärkelsen Årets Företagare 2017.
Från vänster: Jan Karlsson, Kenneth Johansson, Anna Hedberg och Johan Olsson

PRESSMEDDELANDE 2017-08-22

    -De som får utmärkelsen är erkänt duktiga och drivande företagare och spelar ofta en stor roll i det lokala näringslivet. Genom att visa upp dessa goda förebilder kan de inspirera andra som tänker starta företag, men också visa politiker att det är de små företagen som står för tillväxten, säger Anna Hedberg, Regionchef för Företagarna i Värmland.

Vid mottagningen utsågs Johan Olsson, Postiljohan AB, till Årets Företagare i Värmland 2017.  I slutet av juni blev Johan Årets Företagare i Karlstad och nu har han alltså i konkurrens med övriga vinnare i länet blivit den som får representera Värmland vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i mitten av oktober.  

Motivering Årets Företagare Värmland:

”För att han bevisat att uthållighet och envishet ger ett hållbart företagande och för att han visat att devisen ”Davids kamp mot jätten Goliat” fortfarande stämmer, utnämns Johan Olsson, Postiljohan AB till Årets Företagare i Värmland 2017.

Johan och Postiljohan AB har utmanat de stora aktörerna på marknaden och har etablerat sig som ett självklart miljövänligt alternativ i Karlstad med omnejd. Bolaget har funnits i 20 år och har under de senaste åren haft en stabil omsättning och lönsamhet.

Företagaren Johan Olsson är ett levande varumärke och en innovativ entreprenör som alltid vågar testa nya saker och kryddar företagandet med en härlig bredd av tjänster: från lokalpost, frankeringstjänst och cykelbud till cykeltaxi.

Johan är dessutom en förebild som anställer unga människor som får hård träning som arbetsuppgift.”

För ytterligare information, kontakta 
Anna Hedberg, Regionchef, 070-920 60 30  eller anna.hedberg@foretagarna.se

Övriga Årets Företagare utsedda lokalt i Värmland
Arvika: Andy von Essen, Progotech AB
Filipstad: Mattias Degerstedt, M Degerstedts Bygg AB
Forshaga: Niklas Blomqvist, Däckmäster i Forshaga AB
Grums: Tommy Sandström, LA Takvård Väst AB
Hammarö: Raymond Westin Eld, WERA AB
Munkfors: Ulla Lindström Heidkamp, Enbackens Musteri
Kil: Daniel Thorén, Thoréns i Kil AB
Sunne: Erik Robertsson, Peter Neuman, Jan-Erik Olsson, HQ Print AB
Säffle: Rickard Ternstedt, Lars Karlsson, Andreas Svanström, Roger Larsson,  Audio Video i Säffle AB
Torsby:Jan-Anders Carlsson, Näckåns Energi AB. 

Utmärkelsen Årets Företagare utses av Företagarna på lokal, regional och nationell nivå för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Fler nyheter från Företagarna