För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Välkommen till en fullspäckad höst 2017!

Publicerad 22 aug 2017
Hej, vare sig du har haft fullt upp under sommaren eller du har passat på att ta lite ledigt så vill vi, din styrelse i Företagarna Österlen, hälsa dig välkommen till höstens program och aktiviteter hos oss.

Vi börjar redan den 5 september, med lunchdropin på Lilla Vik. Då kan du träffa oss i styrelsen och andra företagare under lättsamma former. Var och en betalar sin lunch men ett rum finns reserverat för oss. Vi i styrelsen informerar om vad som är på gång och du får möjlighet att ställa frågor och tycka till. Eventuellt så bjuder vi också in någon utomstående som kan ge oss intressanta tips.

4 oktober, kl 18.30 startar vi en workshop för lokalt företagsklimat, på platsen Marint Centrum i Simrishamn. Under ledning av Philip Thunborg från analys & opinion på rikskontoret disku-terar hur vi kan få en ökad dialog och samarbete mellan politiker, näringsliv och tjänstemän. Naturligtvis är både våra politiker och tjänstemän från kommunen med och bidrar under kvällen.

17 och 24 oktober kl 18.00 - 21.00 blir det kurs i Digital marknadsföring och sociala media, på platsen Österlens Museum i Simrishamn. Ett MÅSTE för varje företagare som vill marknadsföra sig och nå nya och gamla kunder. Vi har glädjen att få hit Alfred Appelros expert på marknadsföring och sociala media. Dessutom kan vi subventionera kursen för våra medlemmar så du betalar endast 200 kr + moms för båda dagar inklusive fika (icke medlem beta-lar 700 kr + moms). OBS! Begränsat antal platser så boka din plats redan idag här.

Och så icke att förglömma årets stora begivenhet Företagarfesten, då vi bl a korar årets Företagare i Simrishamns kommun. Bokat datum 19 oktober och plats Skillinge teater.

Utöver detta så kommer vi att fortsätta med fler lunchmingel och frukostträffar.
Håll även utkik på Facebook och i kalendern här på hemsidan.

Har du frågor, synpunkter eller vill engagera dig i en fråga så tveka inte att kontakta oss i styrelsen: 

  • Cecilia Granquist Dahmén, ordförande, info@ceciliagranquist.se
  • Frida Jönsson, vice ordförande, frida@fridasgrafiska.se
  • Livia Laks, kassör, laks.livia@gmail.com
  • Thomas Beranek, sekreterare, beranek@telia.com
  • Anders Thuresson, medlemsfrågor, anders@svabesholm.se
  • Lisa Vinberg, medlemsfrågor, lisavinberg@hotmail.com
  • Ulf Hansson, resor, ulf@kivikstaxi.se

Vi ses i höstvimlet!

Hälsar din styrelse Företagarna Österlen

Fler nyheter från Företagarna