För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fredrik Reinfeldt och Pär Johansson om vikten av inkludering på arbetsmarknaden

Publicerad 5 sep 2017
Den 29 september ordnar Företagarna en eftermiddag om inkludering - med fokus på de vinster och möjligheter det ger dig som företagare

Vi träffar Emma Tonnes, regionchef Företagarna Stockholms län, Gotland och Mälardalen, och är nyfikna på eventet om inkludering på arbetsmarknaden som arrangeras på Norra Latin i Stockholm den 29 september. 

 

Vad är huvudtemat för eventet?

Arbetsmarknadens utmaning när det kommer till inkludering. Fler jobb måste skapas i takt med att befolkningen ökar och vi behöver bredda vårt perspektiv på affärsidéer och sätt att hitta rätt kompetens. Om vi lyckas tillvarata kunskaper, kompetenser och erfarenheter hos alla individer kommer både näringslivet och Sverige att utvecklas.

Varför gör ni detta event?

Vi vet att det är många av våra medlemmar som vill växa och anställa, men de har svårt att hitta rätt kompetens. Vi vill genom konkreta exempel i form av presentationer från organisationer som jobbar med inkludering på arbetsmarknaden få våra medlemmar att våga och tänka nytt. Arbetsmarknaden förändras snabbt och för att bli en framgångsrik företagare är det viktigt att hänga med i utvecklingen och inte fastna i gamla tankebanor.

Vem ska inte missa det här?

Företagare som står inför nyanställning eller som har svårt att hitta rätt kompetens. Personer som vill inspireras och få handfasta tips kring vart de kan vända sig för nya möjligheter och vinster på arbetsmarknaden.

Vad får deltagarna med sig från eventet?

Handfasta tips kring hur du som företagare lyckas med din fortsatta utveckling. 

 

Läs mer om eventet och anmäl dig!

 

Fler nyheter från Företagarna