För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Superentreprenörer tar plats på Småföretagardagen

Publicerad 11 okt 2017
Johan Löf och Shervin Razani, två av Sveriges mest framgångsrika företagsledare, kompletterar det redan starka startfältet på Småföretagardagen som arrangeras på Berns i Stockholm fredag 13 oktober.
På fredag förmiddag livesänds samtal med de framgångsrika entreprenörerna Johan Löf och Shervin Razani.

Johan Löf startade medicinteknikföretaget RaySearch år 2000. I dag har bolaget fler än 200 anställda och en omsättning på över 500 miljoner kronor. Nyligen utsågs han till Sveriges främsta entreprenör i den nationella finalen av EY Entrepreneur Of The Year.

RaySearch har bland annat utvecklat en mjukvara som gör det möjligt att analysera en tumör och omgivande frisk vävnad för att kunna beräkna den optimala strålbehandlingen för varje enskild cancerpatient. På Småföretagardagen delar han med sig av sina drivkrafter och nycklar till framgång.

Shervin Razani kom till Sverige som flykting från Iran när han var åtta år. Idag äger han flera bolag med sammanlagt över 300 anställda. Med sina egna sparpengar grundade han ett av Sveriges största rekryterings- och bemanningsföretag Jurek, som idag omsätter 160 miljoner och vunnit DI-gasellen fyra år i rad. I ett samtal med Företagarnas politiska expert Lars Ilmoni delar han med sig av sina värsta misstag och ger sina främsta tips för framgång.

Småföretagardagen äger rum på Berns i Stockholm på dagen fredag 13 oktober och sänds live här på foretagarna.se med start kl 10.45. På kvällen väntar galan Årets Företagare i Stadshuset där vi utser vinnarna i Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige 2017.

Läs mer om programmet på Småföretagardagen här.

Fler nyheter från Företagarna