För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Huddinge 2017

Publicerad 31 mar 2017
Stort grattis säger vi till Mikael Andersson, IMA Pumpservice, som kammade hem det prestigefyllda priset som Årets Företagare i Huddinge 2017. Priset delades ut under festliga former på Huddinge Enterprize den 31 mars.
Foto: Emil Andersson

Mikael Andersson, IMA Pumpservice ABMotiveringen lyder:
"Oavsett om ni gläds över rent dricksvatten i kranarna här i Huddinge, eller över att det finns gott om fungerande snökanoner i den svenska fjällvärlden, kan årets pristagare med mycket stor sannolikhet ha med saken att göra. Med över 38 år som egenföretagare i branschen har han hunnit sälja, installera och underhålla väldigt mycket av det som gör att vardagen fungerar för oss andra.

Faktum är att både Karins Lasagne från Dafgårds och kylvattnet till svenska kärnkraftverk, pumpas fram med rätt tryck vare honom.

Det senaste året har han även genomfört strategiskt uppköp av bolag i samma bransch med framgångsrikt övertag av personal och kunder.

Årets pristagare är en sann entreprenör, som med god marginal lever upp till löftena på sin hemsida: trygghet, kompetens och lyhördhet."

Priset till Årets Företagare i Huddinge 2017, går till, Mikael Andersson – IMA Pumpservice AB.

Fler nyheter från Företagarna