För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fabian Bengtsson bjöd på en härlig kväll men insikter och skratt!

Publicerad 5 mar 2024
Fler än 50 företagare på plats tog del av föreläsning med Fabian Bengtsson och det blev spännande samtal över avslutande middag!
Fabian Bengtsson

Fabian bjöd på en suverän kväll med mycket skratt men också mycket att tänka på.

Fabian3.jpg

Inspirationsföreläsningen följde en kronologisk ordning där Fabian började att berätta om sin barndom och hur hans far och farfar påverkade hans val att bli egenföretagare. Som 12-åring arbetade han i butik och blev sin första dag lämnad själv att sälja elektronikprylar, någonting som han verkade ha fallenhet för.

fabian1.jpg

Resan fortsatte sedan och någonting som många av oss minns är SIBAs reklamfilmer där Fabian, eller i alla fall karaktären Fabian Bengtsson, framställdes på många olika sätt. Fabians väg framåt var knappast spikrak, och svårigheterna har varit med längst vägen.

fabian2.jpg

Vi i publiken fick ta del av berättelser om många duktiga medarbetare till Fabian, någonting som bevisar hans ödmjukhet trots de stora framgångar han nått. En högst kapabel man på alla sätt och vis, men med fötterna på jorden och ett gott sinne för humor. En fantastisk föreläsning som avslutades med frågestund.

fabian_ordfOsterlen.jpg

Styrelsen för Företagarna Österlen är mycket tacksamma för att mästerentreprenören Fabian Bengtsson kunde komma och besöka vårt företagsamma hörn av Sverige. Och av skratten och applåderna att döma så tyckte även övriga publiken om att lyssna till Fabians historia och framtidsspaningar.

styrelsenFabian.jpg

Från vänster till höger i bild;
Livia Persson, vice ordförande
Jens Lundgren, ledamot
Dennis Ariton, ledamot
Jaennine Olesen, ordförande
Mats Telg, ledamot
Fabian Bengtsson, riksordförande
Maria Hammenberg, ledamot 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna