För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare & Årets Unga Företagare i Burlövs kommun

Publicerad 26 maj 2023
Årets Företagare - vi gör det mest optimala för arbetsmarknaden Årets Unga Företagare - stämningen ska vara god och trivselfaktorn hög!
fr vä Fredrik Löfqvist, Rolf Östinge, Sara Vestering, Marie Nilsson, Ghada El-Kaswani, Krister Persson, Owe Håkansson, Martin Enocsson, Alexander Arfvidsson, Ioannis TheodosopoulusIoannis

 

Utmärkelserna Årets Företagare och Årets Unga Företagare delades ut under festliga former på Företagskvällen i Burlövs kommun på Arlövs teater.

Kvällen innehöll god mat från Segers Mat, underhållning och mingel.

Kommunstyrelsen ordförande Sara Vestering fanns på plats tillsammans med kommundirektör Fredrik Löfqvist och näringslivsansvariga Krister Persson och Anna Stening Frost.

Moderator för kvällen Yasemin Arhan Modéer. 

Från Företagarna Öresund Marie Nilsson, Rolf Östinge, Louise Björneman och Peter Pherlin.

Motivering till Årets Företagare i Burlövs kommun 

Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani  är Årets Företagare Burlöv 2022

Efter att Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani bildade bolaget år 2018, har bolaget ökat sin omsättning med över 500 procent. Företaget är också Arbetsförmedlingens enskilt största ”kontor” i Skåne med högst ranking.

BranteviksGruppen är ett privatägt,  socialt företag där vinsten återinvesteras i verksamheten och uppdraget är att bidra till en väl fungerande arbetsmarknad, både för arbetssökande och arbetsgivare.  Detta genom att hjälpa de arbetssökande och arbetsgivare att hitta rätt kompetens.

Företaget grundutbildar även personer i deras nya yrken. I samverkan med flera aktörer, där man har samordningsansvar. Företaget kan också erbjuda alla språk med hjälp av tolk eller språkstödjare för att vara tillgängliga, serviceinriktade och alltid utgå ifrån kundens behov. Med fina värderingsprinciper bidrar man till samhället på många sätt.

Vi finner att Owe Håkansson och Ghada El-Kaswani är värdiga mottagare av utmärkelsen Årets Företagare i Burlöv år 2022 och önskar lycka till med ert fortsatta arbete.

Vi har spelat in en kort film om Owe Håkansson, Ghada El-Kaswanion och Branteviksgruppen -  se filmen här 

Tack till  Filmbruket som hjälpt oss med detta.

 

Motivering till Årets Unga Företagare i Burlövs kommun

Vald till Årets Unga Företagare i Burlövs kommun 2022 är Alexander Arfvidsson och Ionnis Theodosopoulos.

Alexander och Ionnis studerade till rörläggare på gymnasiet och där och då såddes ett frö om att någon gång i framtiden driva bolag tillsammans. Fröet växte och sedan 2017 driver de Total VVS i Sverige AB (”Total VVS”).

Total VVS tillhandahåller allehanda tjänster inom avlopp, vatten och värme. Kundkretsen består till stor del av företag, och i övrigt av privatpersoner. Sedan starten har det varit centralt för bolaget att alltid leverera högsta kvalité till bolagets kunder. För att kunna leverera sådan kvalité, jobbar bolaget ständigt med att tänka i nya banor och med modernisering av sina arbetsprocesser. Från det att projektering sker till det att slutbesiktning äger rum, används uteslutande digitala verktyg – allt för att effektivisera och smidiggöra gången i respektive uppdrag.

Utöver fokus på kvalitativt arbete, fokuserar bolaget också på sina anställda. Under 2018 genomfördes den första anställningen. I dag har bolaget 15 anställda. Visionen har under alla år varit att driva en verksamhet där Alexander och Ionnis själva hade önskat arbeta. Stämningen ska vara god och trivselfaktorn hög – faktorer som är viktiga för att kunna leverera den högsta kvalitén till bolagets kunder. För att skapa en stark ”vi-känsla” i bolaget anordnas ofta aktiviteter för de anställda. Dessutom har ett gym byggts i verksamhetens lokaler för att ge de anställda möjlighet att träna och stärka hälsan.

Bolaget har ökat sin omsättning för varje år och har därtill genererat vinst varje år. Det är en imponerande och inspirerande resa som Alexander och Ionnis har gjort med verksamheten. Att satsa på personalen i kombination med omsorg om kvalité i uppdragen utgör ett sant framgångskoncept.

Vi önskar Alexander, Ionnis och deras kollegor all lycka med verksamheten och utvecklingen av den.

 

Fler nyheter från Företagarna