För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Förmånligt när IKEA äntrar scenen

Publicerad 28 sep 2017
Företagarna tar hjälp av IKEA för att bygga scenen till galan Årets Företagare. Vem vet vad våra medlemmar kan göra med det som finns i de blåa och gula varuhusen? En sak är i alla fall säker, alla som är medlemmar i Företagarna kan nu handla extra förmånligt på IKEA.

På Företagarna räknar vi ner till höstens stora dubbelevent i Stockholm. Den gnistrande galan Årets företagare och den sprudlande inspirerande Småföretagardagen.

Men självklart har vi även fokus på att ge våra medlemmar verktyg och erbjudanden som hjälper företagare i sin vardag och bidrar till att spara både tid och pengar. Vi är särskilt glada över att kunna presentera ett riktigt fint erbjudande på hela sortimentet från IKEA, från kök till skrivbord.

– Jag vågar påstå att alla svenskar har en relation till IKEA. Vi vet att många av våra medlemmar handlar saker till sina kontor på IKEA. Med vårt nya samarbete kommer de att kunna göra det mer förmånligt. Det här är en riktigt bra förmån som vi på Företagarna är glada över att kunna erbjuda alla våra medlemmar, säger Alexander Neidert, ansvarig för medlemsförmåner på Företagarna.

IKEA avdelningen som är specialister på att hjälpa dem som handlar åt ett företag, IKEA BUSINESS, kommer att inreda scenenen på Årets företagare. Inredningen kommer att visa exempel på IKEA sortiment som kan bidra till att skapa en hemlik känsla även på jobbet. För det är ju inte bara i hemmet man vill trivas, känna sig som hemma och vara bekväm. På jobbet tillbringar vi så mycket mer tid av vår vardag så trivsel på kontoret kan bidra till ökad kreativitet och effektivare medarbetare. Scenen kommer också att avspegla IKEA tanken om ett mer hållbart liv på jobbet så kanske dyker det även upp en cykel på scen – vem vet?

Jag vågar påstå att alla svenskar har en relation till IKEA. Vi vet att många av våra medlemmar handlar saker till sina kontor på IKEA. Med vårt nya samarbete kommer de att kunna göra det mer förmånligt. Det här är en riktigt bra förmån som vi på Företagarna är glada över att kunna erbjuda alla våra medlemmar, säger Alexander Neidert, ansvarig för medlemsförmåner på Företagarna.

 – Det är roligt att vi kan erbjuda Företagarnas medlemmar riktigt förmånliga villkor på vårt sortiment. Dessutom kan vi erbjuda en personlig kontakt på IKEA BUSINESS avdelningen för shopping- och planeringshjälp. Så att företagarna kan fokusera på running business och sitt entreprenörskap i stället för att plocka och montera platta paket, säger Jessica Hansson, Key Account Manager på IKEA BUSINESS.

Du som är medlem. Logga in på mina sidor och se till att ta del av IKEA förmånen för Företagarnas medlemmar. Klicka här.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna