För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Träffsäker B2B med Annonstorget

Publicerad 17 okt 2017
Tänk att kunna rikta skräddarsydda erbjudanden till medlemmarna i Sveriges största företagarorganisation. Nu är det möjligt.

Många företagare vill erbjuda sina tjänster eller produkter till Företagarnas medlemmar i en viss del av landet. Det blir nu möjligt att göra inom ramen för Företagarnas Affärsnätverk. Vi kallar det för Annonstorget.

– Det känns jätteroligt att kunna lansera Annonstorget. Det är en efterlängtad tjänst, säger Maria Stenström, ansvarig för kommunikationen av bland annat Affärsnätverket på Företagarna.

Annonstorget gör det möjligt för alla medlemmar att nå ut med exklusiva erbjudanden till andra medlemmar lokalt. Annonsen blir synlig på medlemmens profilsida, i medlemskatalogen och bland medlemserbjudanden. Dessutom mailas den ut en gång i månaden till medlemmarna i den kommun eller det län där man vill synas.

– Den som vill annonsera skapar själv sin annons genom att logga in på Företagarnas Affärsnätverk. Under Medlemserbjudanden på samma ställe kan alla medlemmar leta efter riktigt bra erbjudanden, säger Maria Stenström.

Klicka här för att läsa mer om Annonstorget och Företagarnas affärsnätverk.

Logga in här för att skapa din annons direkt.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna