För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Mats Torstendahl, SEB

Publicerad 18 maj 2017
I dag lanserar Företagarna ett nytt samarbete som ett led i vårt arbete med att skapa bättre förutsättningar för företagande i Sverige. Tillsammans med SEB gör vi det nu möjligt för våra medlemmar att som kunder i banken få extra förmånliga villkor.Vi passar på att ställa tre snabba frågor till Mats Torstendahl som har titeln co-head division Företag och Privatkunder om hur SEB ser på samarbetet.

Vilka möjligheter ser SEB med att samarbeta med Företagarna?

– Vi ser samarbetet som en fantastisk möjlighet att dela med oss av vår kompetens och erfarenhet när det gäller att stötta företagande och skapa mervärde för både företagare och anställda. Framgångsrika företag är viktiga för Sveriges framtida tillväxt.

Vad är det ni erbjuder, rent konkret?

– Företag som blir kunder i banken får bland annat möjlighet att kostnadsfritt använda SEB:s produkter Enkla firman eller Företagspaketet under de första 18 månaderna. Dessutom får den som är medlem i Företagarna och är kund hos oss rabatt på bolåneräntan, förmånliga lånevillkor och möjlighet att teckna låneskydd till mycket bra villkor.

Varför vill ni på SEB samarbeta med Företagarna?

– SEB har ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. Därför är det naturligt att samarbeta med Företagarna som ju är Sveriges största företagarorganisation med 70 000 medlemmar.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna