För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Gör det lätt att göra rätt! Företagarna replikerar i Aftonbladet

Publicerad 26 jun 2017
Anna Jansson Libietis, ansvarig för integrations- och arbetskraftsinvandringsfrågor på Företagarna har uttalat sig i Aftonbladet idag angående förslag från regeringen kring arbetskraftsinvandring.
Aftonbladet 26 juni 2017

Anna Jansson Libietis, ansvarig för integrations- och arbetskraftsinvandringsfrågor på Företagarna har uttalat sig i Aftonbladet idag. Hon skriver att det är bra att regeringen lägger fram förslag för att rätta till vissa problem som rör arbetskraftsinvandringen.

"Vi delar synen om arbetskraftsinvandringens betydelse för Sveriges kompetens- och arbetskraftsförsörjning. Däremot behövs fler åtgärder som underlättar för arbetsgivare att göra rätt från början. " skriver Anna Libietis på Företagarna.

Hon skriver vidare att dagens krav på kunskaper om kollektivavtal inte är rimligt och föreslår servicecenter som ett exemepl för att stötta arbetsgivare.

Läs debattartikeln på aftonbladet.se

Fler nyheter från Företagarna