För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna i samarbete med ny finansieringspartner!

Publicerad 20 jun 2017
Företagarna inleder nytt samarbete med DBT som hjälper företagare och entreprenörer att ta tillvara på attraktiva och unika affärsmöjligheter genom att erbjuda förmånliga företagslån.

Företagarna inleder nytt samarbete med DBT som hjälper företagare och entreprenörer att ta tillvara på attraktiva och unika affärsmöjligheter genom att erbjuda företagslån på 2 till 20 MSEK med 4-16% ränta utan inlåsning.

DBT har en effektiv och affärsorienterad kreditprocess där högre vikt läggs vid verksamheten och återbetalningsförmågan än säkerhetsmassan. Som kund hos DBT kan du alltid lösa lånet när du vill, helt utan kostnader. För mer info besök gärna www.dbtcapital.se

- Vi ser DBT som ett starkt komplement till traditionell bankfinansiering och de övriga alternativ som vi lyfter fram på Finansieringsportalen. DBTs fokus på något större tillväxtlån är något som stärker Finansieringsportalens erbjudande ytterligare. Vi är glada att kunna erbjuda DBTs finansieringslösningar till våra medlemsföretag och har goda förhoppningar på det finansieringsstöd som DBT kan ge våra medlemmar. De fyller en viktig funktion på marknaden och vi ser därför fram emot att följa även deras utvecklingsresa. säger Hanna Cederqvist, ansvarig för Företagarnas Finansieringsportal.

- Det är oerhört roligt att få samarbeta med Företagarna för att skapa bättre tillväxtförutsättningar för svenska företagare. Den bristande tillgången till finansiering är ju något som många företag lyfter fram som ett av det största tillväxthindren. Vi är stolta över att de valt DBT som ett av de företagen som de vill lyfta fram och vi ser fram emot att kunna stötta många av medlemsföretagen på deras tillväxtresa, säger Alexis Kopylov, VD på DBT.


Läs mer om DBT  

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna