För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Storsamling för att stärka företagare i hela landet

Publicerad 13 okt 2016
Företagarnas årliga ordförandekickoff samlade föreningsordförande från norr till söder. På agendan stod inspiration, kunskap och vägen framåt för det gemensamma arbetet för ett starkt nätverk och bättre företagarklimat i hela landet.
Ordförandekickoff Företagarna

I oktober var det äntligen dags för höstens ordförandekickoff på Arlanda utanför Stockholm. Ordförande från föreningar i hela landet samlades för att under en heldag diskutera organisationens kommande arbete, inspireras och inte minst umgås och dela med sig av erfarenheter från sina föreningar.

Se fler bilder på Facebook!

På programmet för de över 150 deltagarna fanns såväl utblickar där Företagarnas arbete placerades i en internationell kontext, som en närmare blick på framtida avtal och riktlinjer. 

Några av föreningarna själva fick möjlighet att i ett antal pecha-kucha-dragningar berätta om vad som gjort deras verksamhet extra lyckad.

Dessutom inspirerade Företagarnas vd Günther Mårder till nya affärsmöjligheter i en peppande föreläsning "Maxa affärerna med digital kommunikation". Bland annat lyfte han fram flera föreningar som lyckats bra med sin kommunikation på Facebook.

  • Se fler bilder på sociala medier under #stoltförtroendevald, #4av5jobb och #poweredbyföretagarna

Se fler bilder på Facebook!

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna