För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Sommarhälsning 2016

Publicerad 6 jul 2016
Jag vill ta tillfället i akt och önska dig som medlem i Företagarna en underbar sommar. Under första halvåret har vi ökat vårt medlemsantal, samt ökat delaktigheten på fler av våra frukostmöten i länet. Vi märker även att synbarheten i sociala medier är allt viktigare.

Senaste nytt Expedition Affärer & Relationer

Nu är det snart semestertider. Boka in dig på Expedition Affärer & Relationer innan du tar ledigt så kan du fundera på hur du ska marknadsföra dig i lugn och ro i hängmattan under sommaren.

Programmet den 29-30 september börjar ta form och bokningarna fylls på. Nu är vi nära 200 anmälda och stugorna börjar fyllas upp.
Säkra din plats genom att anmäla dig redan idag.

Affärstorget tar form
Framme i Säfsen startar vi gemensamt med fika och föreläsning. Därefter väljer du själv om du vill gå på föredrag eller delta i enskilda affärssamtal med andra deltagare. Vill du prata affärsutveckling för ditt företag, boka in affärsrådgivning med Almi Mälardalen. Almi har erfarna konsulter på plats som du kan diskutera olika frågor med som rör din specifika situation.

Vill du föreläsa?
Vi kan erbjuda fyra tider i två olika lokaler. Den stora salen tar 80 deltagare och den mindre 40 personer. Bokningsbara tider är 17.00–17.45 och 18.00–18.45. Kostnaden i den större salen är 2500 kr och den mindre 1500 kr. Maila din intresseanmälan snarast till therese@hedenjungander.se.

Läs mer om Expedition Affärer & Relationer på vår hemsida som uppdateras löpande eller ring någon av våra medarbetare som du hittar här: kontakt.

Jag tillsammans med styrelsen vill önska DIG en underbar sommar.

Kaisa Edenvik
Regionchef Örebro Län

Fler nyheter från Företagarna