För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Gratis frukostföreläsningar i Boden!

Publicerad 17 okt 2017
Hösten 2017 är startskottet för en ny typ av medlemsförmån som Företagarna Boden erbjuder sina medlemmar. I samverkan med i.o.h organisationsutveckling bjuder vi in till tre frukostföreläsningar som är helt kostnadsfri, dessutom kommer du som medlem få unika erbjudanden när du lämnar föreläsningarna.

Som ett led i en stor nationell satsning på unika företagsanpassade utbildningar bjuder vi i Boden in våra medlemmar till helt kostnadsfria frukostföreläsningar.

I samverkan med i.o.h organisationsutveckling genomför vi tre frukostföreläsingar på Quality Hotel Bodensia. Föreläsningarna sker 25 oktober, 7 november och 6 december

Föreläsningarna, och hotellfrukosten innan, är alltså helt kostnadsfri för dig som är medlem i Företagarna. Det enda som krävs är att du anmäler dig till boden@foretagarna.se senast dagen före föreläsningen.

Läs mer om respektive event genom att klicka på det här till höger -> 

 

25 oktober. "Ta makten över din tid och arbeta smartare - inte hårdare"

Föreläsare: Nicklas Stenberg

Få verktyg som gör det enkelt att ta kontroll över din tid och skapa en bättre arbetsmiljö. Skapa förutsättningar att ta kontrollen över min tid och styra min dag så att jag minimerar brandbilsåknings känslan. Få bättre struktur på dokument och mail genom att skapa en hållbar planering. Hantera flödet i inkorgen och kalenderplanering. Insikt vad Stressen gör med oss när vi ska vara arbetseffektiva. Hur många bollar klarar vi av?

 

7 november. "Personliga ledarskapet"

Föreläsare: Per Selberg

Att kunna leda sig själv är en bra start för ditt ledarskap. Det gäller att få en självbild som är avstämd med omgivningen. Hur använder jag mig själv på bästa sätt? Här ger vi en möjlighet att med olika personlighetsinstrument som ger ett underlag att prata om mig själv och vilka konsekvenser det får i min vardag.

 

6 december. "Hur får jag gruppen med mig?

Föreläsare: Rune Tapper

Viktigt att i ledarskapet få ut hela potentialen i gruppen. Hur får jag varje individ att växa och utvecklas? Vad gör jag med de som jag upplever som besvärliga. Att kunna analysera sin grupp är A o O, vi har olika sätt att titta på gruppers liv och utveckling. Här jobbar vi tillsammans med den aktuella gruppen och använder dess vardag som grund för att stärka den.

 

VARMT VÄLKOMMEN önskar styrelsen i Företagarna Boden!
Bild på Företagarna Bodens styrelse 2017-2018

Taggar
Fler nyheter från Företagarna