För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Surahammar 2017

Publicerad 19 jun 2017
Den 16 juni 2017 delade Företagarnas Peter Paunovic ut utmärkelsen Årets Företagare till Josef Sirugo på hans företag Sura Bemanning i Surahammar. Stort grattis!
Årets Företagare i Surahammar 2017

Utdelare var Peter Paunovic från Företagarna Mälardalen. Jurygruppen har bestått av tidigare vinnare av Företagarnas årliga utmärkelse; Henke Levay, Smedja Levay AB; Lena Oderstad-Andersson, Ramnäs hotell och Konferens och Thomas Stavem, Stavems Begravning AB. Alla fanns på plats vid utdelningen.

Motivering:

"I ett allt hårdare samhällsklimat där många människor ställs i utanförskap har Årets Företagare gett ungdomar en chans att komma vidare ut i arbete, till riktiga jobb inom den privata sektorn. Med varmt hjärta och ett stort socialt engagemang har han byggt förtroende hos det lokala näringslivet och lyckats skapa många nya arbetstillfällen, där åtskilliga ungdomar har fått bra start och en väg in.

Årets Företagare har genom sitt ledarskap bevisat att det går att kombinera samhällsnytta med privat företagande på ett kreativt sätt.

Josef Sirugo är en mycket god förebild och ambassadör för det lokala företagandet i Surahammars kommun med företaget Sura Bemanning AB och tilldelas utmärkelsen som Årets Företagare Surahammar 2017!"

Läs mer i Magazin 24 och VLT  eller lyssna till P4, 3:34 minuter in i programmet.

 

Fakta Årets Företagare:


Företagarna delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
Utmärkelsen Årets Företagare har en lång historia, precis som Företagarna. Årets Företagare delas ut på lokal, regional och nationell nivå. De lokala vinnarna går vidare till en regionfinal vars vinnare tävlar om att bli Årets Företagare i Sverige som utses under Årets Företagargala i Stockholm under hösten. Regionfinalen hålls i september för Västmanland.

Fler nyheter från Företagarna