För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Mårder besökte DIEM i Enköping före företagarträff

Publicerad 26 jan 2017
När Företagarnas vd, Günter Mårder, kom till Enköping på onsdagen besökte han bland annat ekonomibyrån Diem. Ett företag som vuxit starkt sen starten 2005.

Enköpings-Posten 26 jan 2017 av Maria Hedlund

Besök med fokus på småföretagande Mårder enköping...Två–tre gånger i veckan besöker Günter Mårder olika medlemsföretag för att hålla sig ajour med vad som händer i företagssverige. Hos ekonomibyrån Diem fick han en rundvandring i lokalerna på Kaptens­gatan och tillfälle att diskutera både själva företaget och före­tagande i allmänhet med delägarna Inger Torstensson och Elisabeth Ohlström. Günter Mårder konstaterade att Diem lyckats växa i en bransch som annars domineras av enmansföretag, eller stora drakar som köper upp de mindre. – Det här är ett spännande och sällsynt företag som vuxit genom att se möjligheten i närheten till kunderna, konstaterade han vid besöket...

Läs hela artikeln här...

Under kvällen höll Mårder en intressant föreläsning om Digitaliseringens möjligheter på Bra Bil i Enköping för ett 60 tal företagare med mingel, nätverkande och många nya tankar om marknadsföring på digitalt vis.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna