För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Orsa lär av Säffle

Publicerad 24 apr 2017
Representanter från både näringsliv och kommunstyrelsen i Orsa har varit på besök i Säffle för att höra hur Säffle kommun arbetar med näringslivsfrågor.

När Orsa kommun behövde tips på kommuner med bra näringslivsarbete hörde de av sig till Företagarna Värmland och regionchef Anna Hedberg. Hon tipsade då om Sunne och Säffle.

– Jag tycker Säffle kommun är duktiga på att prata med näringslivet och man har lyft det här med näringslivsråd. Man har även haft motgångar som man har tacklat bra, och man för en dialog om centrumutveckling. De flesta företag jag pratar med gillar Säffle, säger Anna Hedberg i en artikel i Säffle-tidningen.

Mikael Thalin, kommunalråd i Orsa, säger att studiebesöket i Säffle är en del av kommunens ambition att fokusera mer på näringslivsfrågor och tillväxt.

– Vi har identifierat vad vi behöver jobba med och det är bland annat kontakten med företagen. Där vill vi förbättra oss ytterligare.

Läs hela artikeln på nwt.se >>

Taggar
Fler nyheter från Företagarna