headphones newspaper video-player

Årets företagare i Sverige 2017

Årets Företagare har delats ut i drygt 30 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Vill du bli en ännu mer framgångsrik företagare?

Den 13 oktober smäller det!


Den här dagen och kvällen tillhör Sveriges alla företagare. Alla de personer som genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.

Den 13 oktober ger vi dig möjligheten att inspireras, nätverka och utbyta erfarenheter med hundratals andra företagare och fylla på kunskapsförrådet för att du ska bli en ännu mer framgångsrik företagare. 

Boka redan nu upp datumet i din kalender! Biljetterna släpps i mitten av augusti.

Småföretagardagen 2017

Kl 10-15 på Berns i Stockholm

Dagen som har allt du som företagare behöver! Låt dig inspireras av fantastiska föreläsare och entreprenörer, ligg steget före konkurrenterna genom att skaffa dig kunskap och nätverka dig till fler och bättre affärer. 

Galan Årets Företagare i Sverige 2017

Kl 18.15-01.00 på Stockholms Stadshus

Den här kvällen kommer att bli magisk! Tillsammans avnjuter vi fantastisk mat under Blå hallens tak och låter oss underhållas av några av Sveriges bästa artister.

Företagarna delar också ut stipendium till unga entreprenörer, korar Årets Unga Företagare i Sverige och såklart höjdpunkten - korandet av Årets Företagare i Sverige 2017! Kvällen avslutas med efterfest i Gyllene salen.

Se kriterier för att bli nominerad!

SPONSORER

GULD


SILVER
ÖVRIGA UTSTÄLLARE

 
 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD