headphones newspaper video-player

Årets företagare i Sverige och Småföretagardagen 2017

Inspireras av proffsiga talare under en heldag och hylla därefter entreprenörer på Årets Företagare-galan i Stockholms stadshus. Nu är biljetterna släppta till höstens mesta och bästa företagarevent!

Vill du bli en ännu mer framgångsrik företagare? 13 oktober smäller det! Anmäl dig här till Årets Företagare och Småföretagardagen!

Småföretagardagen 2017

Den 13 oktober ger vi dig möjligheten att inspireras, nätverka och utbyta erfarenheter med hundratals andra företagare och fylla på kunskapsförrådet för att du ska bli en ännu mer framgångsrik företagare.

Kl 10-15.30 på Berns i Stockholm

Dagen som har allt du som företagare behöver! Låt dig inspireras av fantastiska föreläsare och entreprenörer, ligg steget före konkurrenterna genom att skaffa dig kunskap och nätverka dig till fler och bättre affärer. 

Boka biljett!

 

Galan Årets Företagare i Sverige 2017

Årets Företagare har delats ut i drygt 30 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Kl 18.15-01.00 i Stockholms Stadshus

Den här kvällen kommer att bli magisk! Tillsammans avnjuter vi fantastisk mat under Blå hallens tak och låter oss underhållas av några av Sveriges bästa artister.

Företagarna delar också ut stipendium till unga entreprenörer, korar Årets Unga Företagare i Sverige och såklart höjdpunkten - korandet av Årets Företagare i Sverige 2017! Kvällen avslutas med efterfest i Gyllene salen.

Boka biljett!

SPONSORER

GULDNågra ord från vår Guldsponsor:

I 90 år har vi byggt bilar för människor som bryr sig om andra människor. Det finns ett ord som beskriver vår inställning kring hur vi konstruerar bilar. Ett ord som på en och samma gång betyder omsorg, hänsyn och, inte minst, att tänka om. Ordet är “Omtanke”. Man skulle kunna kalla det ett sätt att tänka. Vi kallar det vår företagsstrategi. En strategi som gjort att vi varit marknadsledare i 60 år.

En position som vi aldrig hade kunnat nå utan alla Sveriges småföretag.

Vi är mycket stolta att över att vara en självklar samarbetspartner till alla medlemmar inom Företagarna. Men också som Guldpartner till Årets Företagare.


SILVER
 

ÖVRIGA UTSTÄLLARE

 

 

 
 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD