För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare 2014

Utmärkelsen Årets Företagare 2014 gick till Magnus Abelsson, Elitskomposit AB

Magnus Abelsson, delägare och VD har tillsammans med sitt team av anställda och delägare utvecklat företaget Elitskomposit AB. Företagets historia började redan på mitten av 90 talet då grundaren Erik Kullgren utvecklade kajaker i kompositmaterial. Erik är fortsatt engagerad i företaget, både som ägare och utvecklare.

Företagets grundidé/ affärsidé är att erbjuda utveckling och tillverkning av avancerade kompositprodukter åt krävande svenska och utländska kunder. Vara en totalleverantör som erbjuder konstruktion, utveckling samt större eller mindre serieproduktioner

På hemsidan står det
Gränsen för vad som är möjligt flyttas hela tiden framåt.
Våra kunder efterfrågar det, vi genomför det"

Att bygga och utveckla ett stort företag kan ske tack vare engagerade ägare och ledare. Under Magnus ledning har företaget tagit en rad olika nya kunder, ökat omsättningen kraftigt och även blivit utsedd 2 år på rad som Gasellföretagare. Nyligen flyttade man ner till Benders Industriområde och in i stora lokaler som anpassas till verksamheten och den ständiga förnyelsen.

Magnus trycker på att det är ett lagarbete som skapar framgång och förändringar. Själv kan han väldigt lite om kompositer, Alla kompetenser o erfarenheter skall lyftas upp där kunskap och utvecklings energi från medarbetarna och ledning skall mixas ihop till ett kraftfullt företag.

Magnus är en ödmjuk ledare med stort engagemang som drivit en kraftfull utveckling och en fortsatt långsiktig expansion i Uddevalla

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.