För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Kommundialog

Hjälp oss att prioritera vilka förbättringsområden du tycker vi ska arbeta med för att det ska bli enklare att starta, driva och utveckla företag i Kalmar och Nybro.

Nu tar vi nya tag och tillsammans med kommunerna vill vi förbättra företagsklimatet för er alla företagare i Kalmar och Nybro. Vi har haft ett första möte 2015-11-06 med Thomas Davidsson, näringslivschef Kalmar kommun och Linda Petersson, City of Kalmar. Nästa möte är planerat till 2016-02-05 och då ska vi börja diskutera vad och hur som ska göras. Sedan kommer vi att ha kvartalsvisa möten och följa upp arbetet.

Nu behöver vi få veta vilka förbättringsområden du tycker vi ska prioritera. Tack för att du tar dig tid att och lämna dina förslag och synpunkter i formuläret till höger .

Vår förhoppning är att när vi arbetar tillsammans mot gemensamma, prioriterade mål kommer resultaten snart att märkas för dig genom ett gott företagsklimat i såväl Kalmar som Nybro.

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.