För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden- Finansiering, family, food & friends!

Crowdfunding, peer-to-peer, mikrolån och affärsänglar. Vad är det för skillnad på dessa egentligen? Och vilket kreditkort är bäst för företagare?

I detta otroliga trettiosjätte avsnitt reder vi ut olika begrepp inom finansiering för småföretag. Ett inte helt enkelt, men viktigt ämne för den som driver eget.

Vår sociala medie-expert, Alfred Appelros är tillbaka med tips på grymma verktyg samt går igenom do’s and don’ts för företagare på Instagram. 

Veckans lyssnarfrågor:

  • Vilket kreditkort är bäst för företagare?
  • Hur hittar man bolag som ska säljas för att ta över? 

Dessutom: Sveriges största och mest prestigefulla pris för entreprenörer och företagare koras i slutet av veckan, såväl Årets Företagare som Årets Unga Företagare. Vi går igenom de unga entreprenörerna som är i final!

Och så gör Jenny en djupdykning i Günthers analytiska förmåga och frågar honom om han har gått i terapi? Svaret vi får tar oss igenom en rafflande familjehistoria om en tvillingstudie...

 

Missa inget avsnitt!

Tyck till och säg hej!

Som vanligt blir vi grymt glada om du hissar eller dissar, kommenterar eller frågar på Twitter eller Instagram och taggar #företagarpodden.

 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.