För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden- Skaffa en mentor!

Så kan en mentor hjälpa dig att lyckas bättre med ditt företag! Dessutom lär vi oss mer om sälj- och marknadsföring på LinkedIn.

 

I detta avsnitt av #företagarpodden bjuds vi på tips för att kunna maximera relationen mellan mentor och adept. Varför ska du som företagar-räv bli mentor åt någon nykomling? Och varför tjänar du som ny företagare på att bolla idéer med en mer erfaren?

Följetongen om Instagram har avslutats (misssa inte avsnitt 35 och framåt) men vi går raskt vidare till nästa sociala medie, nämligen LinkedIn. Vad är nyttan med att vara där som företagare? Peter Meurling gästar studion för att dela med sig av sina bästa tips om hur du lyckas på LinkedIn.

Günther och Jenny svarar på frågan hur mycket av bolaget som man bör dela med sig av när man vill ha en partner. Och befinner sig peer-to-peer plattformar i gråzonen?

Günther, Jenny & Peter

 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.