För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden- Pessimister startar inte företag!

Finansiering, fördelar med att ha kollegor och varför pessimism inte går hand i hand med entreprenörskap - det är några av delarna i veckans podd som spelades in live i Tanumshede!

Hur gör man en proffsig pitch? Det här avsnittet av #företagarpodden spelades in live när Günther Mårder gästade västgötska Tanumshede.

Sparbankens Magnus Widengård berättar om vad man ska tänka på för att få finansiering till sin verksamhet och Emil Delkvist, en företagare från bygden, berättar om varför det är skönt med en kollega och om lyckan över att nolla checkkrediten.

Alla är överens om att en sann pessimist aldrig skulle starta företag, men ska man stimulera igång företagande hos människor som är ambitiösa men har dåligt självförtroende?

Missa inget avsnitt!

Tyck till och säg hej!

Som vanligt blir vi grymt glada om du hissar eller dissar, kommenterar eller frågar på Twitter eller Instagram och taggar #företagarpodden.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.