För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden #141: Allt om Beauty Tech med Dashl

Idag har Julia bjudit in två spännande gäster som vet allt om hur du startar ett framgångsrikt företag inom skönhetsbranschen. Nina Akbari och Arbilina Nissan driver webbtjänsten Dashl som matchar frisörer och stylister med kunder.
Programledaren Julia Selander med Nina Akbari och Arbilina Nissan från Dashl.

De startade företaget efter att ha bott och jobbat i London under flera år och var tidigare i år med på tidningen Företagarens lista med Sveriges bästa företagsidéer. De har på kort tid kort tid etablerat sig i samtliga storstäder och lyckats locka investerare som Camilla Läckberg och Christina Saliba. I #Företagarpodden ger de sina bästa tips på vad som krävs för att utveckla en bra idé till en lönsam affär. 


Företagarnas nya rapport om lönsamhet i svenska företag visar att skönhetsbranschen går som tåget. Vad beror det på och hur ska du tänka på om du vill starta företag i branschen?

Nina och Arbilina svarar dessutom på en lyssnarfråga om vilken utbildning som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör. Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.