För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden #134: Allt du behöver veta inför valet!

Det är nu mindre än två veckor kvar till valet. I dagens avsnitt är Günther utan Julia men har fått expertförstärkning i form av Patrik Nilsson – Företagarnas samhällspolitiska chef. Hur blir småföretagarpolitiken efter valet?


Häromdagen släpptes en ny film med en skarp uppmaning till partiledarna inför valet där flera av Företagarnas företrädare ses demonstrera och spraya budskap ute på stan. Men vad gjorde de egentligen? Günther och Patrik förklarar sig.

I en uppmärksammad partiledarutfrågning menade Stefan Löfven att förändrade 3:12-regler skulle innebära en skattehöjning för de allra rikaste i samhället. I #Företagarpodden reder vi ut hur det egentligen ligger till. Vi går även till botten med vilka företagarfrågor näringsminister Mikael Damberg och moderaternas partiledare Ulf Kristersson vill prioritera efter valet. Bu eller bä?

Till sist väntar en exklusiv inbjudan för den som ställer kluriga frågor till #Företagarpoddens programledare och gäster.

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.