För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter
Tidningen företagaren

Äntligen dags för Småföretagardagen!

Nu har du som företagare fått en egen dag. Den 13 oktober arrangeras Småföretagardagen och den avslutas med stor prisutdelning i tävlingen Årets Företagare i Sverige 2017. Och du är inbjuden.
Publicerad 14 sep 2017
Den 13 oktober firas Sveriges småföretagare på Berns och i Stockholms stadshus.

Småföretagardagen inleds med ett heldagsseminarium där inspiration, kunskap och nätverkande står i centrum. Programmet inkluderar bland annat ett framträdande av Kristian Luuk där han presenterar teorin om att ”Hitta din grej”. En annan höjdpunkt är Mouna Esmaeilzadehs och hennes berättelse om flykten från krigets Iran till en ny tillvaro som läkare och företagare i Sverige. Och så har vi Företagarens egen topplista, 103 unga idéer, som presenteras av en initierad företagarpanel.

Du får också de senaste insikterna om självkörande bilar då en expertpanel från Google och Volvo tar med dig på en annorlunda resa om hur framtidens resande påverkar dig som företagare.

Småföretagardagen arrangeras på Berns i Stockholm den 13 oktober. Samma kväll är det sedan dags för en pampig prisutdelning i tävlingen Årets Företagare i Sverige 2017. Årets Företagare är den mest prestigefyllda utmärkelse som en entreprenör kan erhålla. Priset har delats ut i drygt 30 år på lokal och regional nivå, och sedan 2007 har också Årets Företagare i Sverige korats.

Festligheterna går av stapeln i Blå hallen i Stockholms stadshus – en helkväll med entreprenörer i centrum, nobelmiddag, tal, underhållning – och så avslöjas det vem som blir Årets Företagare i Sverige 2017. Det är många medlemmar i Företagarna som bokar in Småföretagardagen och festkvällen i Stockholms stadshus år efter år. Nu har du också chansen att få uppleva en dag utöver det vanliga tillsammans med företagare från hela landet. Allt händer den 13 oktober.

Fler nyheter från Företagarna