headphones newspaper video-player

Företagarna Kind

Välkommen till Företagarna Kind - det aktiva företagarnätverket inom Svenljunga & Tranemo kommuner !

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare. 
Bli medlem du också!

Nu är det dags att nominera Årets Företagare i Tranemo och Svenljunga 2017! Nominera en eller fler företagare som är värda att lyftas fram för sitt stora engagemang. Nominera honom eller henne senast den 17 september! Utdelning av utmärkelsen sker vid höstens företagarfest i Svenljunga.

Nominera här...

Nyheter om företagande i Kind

Tonys kamp mot brotten

Mackägaren Tony Jadermark i Mölndal anmäler i runda tal ett brott i veckan till polisen. – Vi företagare är fronten när brottsligheten ökar, säger han. Nu står han på scen när Företagarna i Västra Götaland bjuder in polis, åklagare och riksdagspolitiker till ett samtal om brott som drabbar företagen.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD