För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Soloföretagardagen 2017 – Ta makten över din tid

28 sep 2017, 09:00-18:00
Plats: Hällsnäs, Mölnlycke
Är du soloföretagare? I så fall är du välkommen den 28 september till en kick-off exklusivt för dig och andra soloföretagare i Västsverige! För tredje året i rad arrangerar vi Soloföretagardagen. Detta är en dag då ditt företagande står i fokus och du har möjligheten att lyfta blicken från det dagliga arbetet och blicka framåt. Dagen är kostnadsfri för dig som medlem i Företagarna!

Hur förhåller man sig egentligen till den korta tid man har till sitt förfogande? Många soloföretagare värderar frihetskänslan som kommer med att vara egenföretagare väldigt högt. Men i den andra vågskålen ligger ofta stressen över att man inte vet hur mycket jobb man kommer att ha de närmaste månaderna, eller veckorna. Så hur gör man då för att kunna njuta till fullo av att ha den där friheten, som kommer med att driva eget? Kan alla lära sig att planera in lediga stunder och kanske även att tacka nej till jobb, för att komma närmare den där balansen i livet?

Michael AlphovTa makten över din tid

Som soloföretagare är det kanske extra viktigt att lära sig att ta makten över sin tid. Michael Alphov, som driver sitt företag Effektiva Metoder i Norden AB, kommer att leda oss genom dagen. Michael har många års erfarenhet som föreläsare. Han arbetar dagligen med att hjälpa personer, grupper och företag att frigöra tid och energi genom effektiva arbetsmetoder.

Michael varvar sin inspirerande föreläsning med individuellt arbete och grupparbeten. Förvänta dig att du kommer att få nya insikter och verktyg som du kan ta med dig i vardagen! Du kommer även att få input av andra deltagare kring ditt företagande och hur du kan nå dina mål, samtidigt som du också kommer att få bjuda på dina inspel till andra deltagares verksamheter. 

Läs mer om Michael Alphov och hans föreläsningar här: www.michaelalphov.se


Johan Abrahamsson från Företagarna kommer att berätta om Garant Försäkringar med fokus på vår färska försäkring Garant Mini, som passar extra bra för soloföretagare.

Vi avslutar dagen med en after work – en chans att nätverka med andra deltagare och reflektera över dagen. Vill du inte att dagen ska ta slut där? Passa på att stanna och ät middag och kanske även övernatta på vackra Hällsnäs! 

Alla deltagare kommer också att få med sig varsitt exemplar av Företagarnas bok "Minst & flest – en viktig bok om soloföretagare", som vi lanserade under våren! Boken porträtterar 50 soloföretagare från lika många västsvenska kommuner och beskriver deras utmaningar och glädjeämnen med att vara just soloföretagare. Läs mer om boken här: www.foretagarna.se/vg-soloforetagare

Datum och tid: 28 september mellan 9.00 – 18.00. Därefter är det middag för de som önskar stanna (se information om det nedan)

Plats: Hällsnäs, Mölnlycke

Kostnad: Soloföretagardagen är kostnadsfri för dig som medlem, icke medlemmar betalar 425 kr. Vi tillämpar dock en no showavgift på 525 kr. 
Under dagen bjuder vi på förmiddags- och eftermiddagsfika, lunch och något gott att dricka på den avslutande after worken.

Känner du någon soloföretagare som du skulle vilja ta med dig men som inte är medlem i Företagarna? Om hen blir medlem inom en vecka efter Soloföretagardagen så bjuder vi på deltagaravgiften!

Vi har reserverat bord och ett antal rum till och med 27/8 och vill du övernatta så bokar du själv rum hos Hällsnäs. Vill du stanna på middag anger du det i anmälningsformuläret men den, liksom eventuell övernattning, betalas av dig som deltagare.
Tvårätters middag på kvällen (varmrätt och dessert) kostar 396 kr och vill du övernatta betalar du 1 429 kr för enkelrum inkl frukost.

Moms tillkommer på ovanstående priser.

Obs! Anmälan är nu stängd. Kontakta Lotta Rolandson för intresseanmälan: lotta.rolandson@foretagarna.se 

Så här tyckte några av deltagarna om Soloföretagardagen förra året:

"Lärorikt, energigivande och trevligt" och "Professionellt, njutbart och dynamiskt"

 

Välkommen!

Lotta Rolandson, Kommunikatör / projektledare
Telefon: 031-745 40 03
Mobil: 0707-75 84 90
E-post: lotta.rolandson@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.