För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Frukostmöte - Tre aspekter av arbetsmiljön

3 maj 2017, 08:00-10:00
Plats: Toyota Motor Trend, Hammarsmedsgatan 29 i Mariestad
Vi hjälper er att förebygga ohälsa och olycksfall i arbetet och skapa en tillfredsställande arbetsmiljö. Välkommen till ett kostnadsfritt frukostmöte hos Toyota Motor Trend, Hammarsmedsgatan 29 i Mariestad den 3 maj 2017, klockan 08.00 – 10.00. Kaffe och smörgås kommer att serveras vid ankomst.

Hur får personalen en god fysisk hälsa och välmående? Sjukgymnast och ergonom Mia Pärsby från Skaraborgshälsan företagshälsovård kommer att beskriva hur fysiska och ergonomiska förhållanden samt företagets stöd för personalens hälsofrämjande beteenden kan skapa friska och motiverade medarbetare i en trivsam arbetsmiljö.

Vilka risker finns med kemikalier på arbetsplatsen och hur förebygger man dessa risker? Christer Palmqvist, vd, cDoc, berättar hur den dokumentation som krävs av myndigheterna kan ordnas effektivt och hur era medarbetare ska kunna arbeta säkert med kemiska produkter.

När olyckan är framme och personal exponeras för en psykiskt belastande händelse; vad gör ni då? Mindgears Anders Waldenstedt, f.d. polis vid Rikskriminalen, coach och erfaren krisstödjare, kommer att talar om hur ett väl fungerande system för krisstöd kan hjälpa drabbades förmåga att återhämta sig till gagn för dem själva och företagets psykosociala miljö och effektivitet.

Har du frågor om eventet kontakta Anders Waldenstedt: anders.waldenstedt@mindgear.se alternativt ring 070-590 54 27

Anmäl ditt deltagande till anders.waldenstedt@mindgear.se senast 28 april. Antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.