För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Workshop med Alexander Holmberg

18-14 okt 2017, 14:30-18:00
Plats: Konsthallen, Karlskrona
Det blir en eftermiddag med mingel, intressanta föredrag nyttiga tips och mer mingel. Passa på att ta med dina kollegor som är med i Företagarna eller varför inte någon annan som skulle tycka det är intressant.

Eftermiddagens program (preliminärt):

  • 14.30-15.00 Fika & Mingel.
  • 15.00-15.45 3 korta föreläsningar á 15 min.
  • 16.00-17.00 Alexander Holmberg, workshop/föreläsning: Vikten av tydlig kommunikation som motiverar. Har du någonsin upplevt att du varit tydlig men ändå inte riktigt når fram i rollen som företagare? Vad är det som gör vissa ledare är mer framgångsrika än andra? Vad kan du göra för att bli en bättre kommunikatör utifrån dagens företagande, utmaningar och nya samarbetsformer?
  • 17.00-18.00 Mingel och avslutning

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar, 250 kr för icke medlem.

Anmälan: Bindande anmälan sker till David Altefur på david@altefur.com eller 0733-14 88 00.

Arrangör: Företagarna Karlskrona & Paraply produktion

Varmt välkommen!

 

Mer om föreläsaren:

Alexander Holmberg pratar om betydelsen av tydligt ledarskap, anpassad kommunikation och moderna samarbetsformer. Genom ökad självinsikt och medvetenhet kring din egen kommunikation har du möjlighet att nå fram till andra och nå oanade resultat. Med humor, personliga och praktiska exempel berör Alexander och ger alla enkla verktyg som gör skillnad i din vardag.

Alexander Holmberg anlitas flitigt som handledare och föreläsare inom kommunikation och ledarskap. Med konkreta och personliga exempel varvat med humor och glädje förmedlar han nya insikter som skapar förändring i vardagen. Alexander föreläser om företagande, coachande ledarskap, tydlig kommunikation och motivationen att utvecklas. Han är en av Sveriges mest anlitade coacher, med erfarenhet från de flesta branscher. Alexander syns i SVTs gomorron Sverige och tidningen chef som ledarexpert och utbildare. Han är även ansvarig utbildare på "Det tydliga ledarskapet" och "Det coachande ledarskapet" via Ledarbildarna.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.