För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Så blir ditt företag älskat av fansen!

14 sep 2017, 07:30-09:00
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40, Stockholm
Så bli ditt företag älskat av fansen!

Små och stora företag kan använda sponsring som ett betydelsefullt verktyg för kommunikation och relationsbyggande. Under morgonen får du först konkreta tips för hur ditt företag kan komma igång med sponsring som uppnår affärsmål. Efter det är det dags för morgonens case som är den populära fototävlingen Stockholm Fotomataraton som pågår nonstop under 24 timmar. Hör varför allt från tonåringar till pensionärer är med och hur de långsiktiga sponsringssamarbetena är upplagda. Morgonen avslutas med att du får ta del av erfarenheterna från planering, inspelning och redigering av podcasten för Stockholm Fotomaraton som lanseras under hösten. Du får med dig tips om hur det går att skapa en podcast för att fördjupar relationen med deltagarna och även visar personer som är nyfikna men inte har varit med hur det känns att delta.

Föreläsare:

Daniel Hegborn, strategiskt ansvarig och medgrundare av kommunikationsbyrån Passion Lab. Daniel har stor erfarenhet av att arbeta med sponsring för aktörer av mycket skilda storlekar. Passion Lab arbetar bland annat med aktörer som ICA, 3 och Svenska Ishockeyförbundet.  

Emil Gyllenberg, entreprenör som sedan 2014 drivit tävlingen Stockholm Fotomaraton som grundades redan på 70-talet. I den glädjefyllda tävlingen deltar både amatörer och proffs, både från Sverige och andra länder. 

Lars Carlén, reporter och strateg inom podcast på Filoqwulto. Han producerar podcasten för Stockholm Fotomaraton 2017. Under tävlingen gjorde han intervjuer med deltagarna. Podden lanseras under hösten 2017. 

 

Tid, plats och anmälan...

Datum: 14 september
Tid: 07.30-09.00, vi bjuder på frukost kl. 07.30
Plats: Företagarna, Rådmansgatan 40 i Stockholm
Kostnad: Träffen är kostnadsfri för både medlemmar och icke medlemmar
Anmälan: Senast den 11 september via vår webb - kom ihåg göra en anmälan per person som kommer.
Ev. avanmälan: Senast den 11 september till Mathias Mellgren.

OBS! Eventuell frånvaro utan avanmälan eller avanmälan senare än den 11 september debiteras med en no show avgift om 495 kronor exklusive moms. 

Vi har ett begränsat antal platser, så först till kvarn!
 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.