För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Varumärkesutveckling för Småföretag

19 okt 2017, 12:00-14:00
Plats: Jernet
JP Hanson från Rouser Public & Legalrelations kommer att tala om hur man genom varumärkesutveckling kan öka företagets lönsamhet.
Välkommen på lunchseminarium på Jernet den 19 oktober klockan 12:00-14:00

Vi har bjudit in JP Hanson, VD på varumärkesbyrån Rouser och JP Hanson, VD på varumärkesbyrån Rouserinternationellt anlitad talare, att hålla en föreläsning om hur små- och medelstora företag kan öka sin lönsamhet med hjälp av varumärkesutveckling, smartare marknadsföring och kritiskt tänkande.

Den moderna marknadsföringsvärlden kan vara svår att navigera för företag oavsett storlek. För de som saknar tid att sätta sig in i de nya verktygen kan den ofta tyckas övermäktig. Lyckligtvis finns det ett antal enkla metoder som kan minska risk, öka lönsamhet och förbättra tillväxt. Välkommen till ett seminarium som kommer att förändra din syn på företagande i den digitala världen.”

Anmälan

Du anmäler dig i vårt formulär. I vanlig ordning bjuder Företagarna Lidingö sina medlemmar på lunch. Övriga betalar självkostnadspris.

Varm välkommen önskar Företagarna Lidingö

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.