För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Västra Sörmland drar ifrån

Publicerad 15 sep 2017
På torsdagen presenterade Företagarna och Sörmlands sparbank resultatet av Småföretagarbarometern i Sörmland, en undersökning som visar hur småföretagarna uppfattar det ekonomiska läget och vilka förväntningar de har på framtiden.

Det går bra för småföretagarna i Sörmland. Särskilt bra går det för dem i Katrineholmsområdet. Det visar Företagarnas undersökning Småföretagarbarometern.

 

Att presentationen hölls i Katrineholms kommunhus Gröna kulle var ingen slump. Katrineholm med grannkommunerna Vingåker och Flen (KFV-regionen) sticker nämligen ut i undersökningen. Här pekar alla kurvor brant uppåt.

— Det är en enorm kick uppåt för KFV-regionen. De andra hänger inte med, konstaterar Företagarnas regionchef Emma Tonnes, som presenterade resultatet av undersökningen.

 

Småföretagarbarometern  - Företagarnas rapport i samarbete med Sparbanken

Bygger på intervjuer med företagare som har mellan en och 49 anställda.

Speglar hur småföret uppfattar det ekonomiska läget och vilka förväntningar de har på utvecklingen under det kommande året.

4 000 företagare har intervjuats, varav 114 i Sörmland.

 

Läs hela artikeln här... Kkuriren.se 20170907

Fler nyheter från Företagarna