För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Relation E 18 - Välkommen ombord!

26-27 okt 2017, 16:30-15:45
Plats: M/S Birka, Stockholm
Välkommen ombord!Den 26 oktober är det återigen dags att kasta loss för Relationsbåten E18. Det blir ett utmärkt tillfälle för dig som vill lära känna och nätverka med företagare kring Enköping och E18-området.
Medverkande på Relation E 18


Ombord på båten föreläser komikern och skådespelaren Johan Rheborg. Programledare är Niclas Buskenström och underhållningen står bandet Gul Front för.

Följ med oss på en spännande kryssning med M/S Birka full av intressanta möten, nya kontakter, inspiration, kunskap och sist med inte minst – en massa glädje!

Seaview enkelhytt: 3495 kr

Seaview del i dubbelhytt 3295 kr 

Seaview del i 3-bäddshytt 2895 kr

Priset är per/person och i priset ingår:
Vald hyttkategori, 3-rätter middag, frukostbuffé, 2-rätters skepparlunch, bussanslutning t/r och kryssningens program med föreläsning av Johan Rheborg.

Bokning sker på relation.se/relationsbaten

 

Fartyg: M/S Birka, Birka cruises

Avgångstider buss:

14.00 Uppsala | 14.00 Västerås | 14.30 Enköping
14.45 Håbo | 14.55 Upplands-Bro

 

Ombordstigning kl.16.30

Åter Stockholm 27/10, kl. 15.45

 

 

JOHAN RHEBORG - Varför gör man det man gör?

Johan Rhenborg

 

Hör Johan Rheborg, en av Sveriges mest älskade skådespelare och komiker, berätta hur Percy Nilegård blev till, om Killinggängets kreativa process och om avgörande händelser i unga år som fick honom att bli den artist, regissör och manusförfattare han är idag.

Under föredraget tar Johan med publiken på en mycket personlig resa tillbaka till sina första år i vuxenlivet. Öppenhjärtligt berättar han om motgångar som fick honom att växa upp på ett mycket brutalt sätt, och som resulterade i att han aldrig gav upp sina drömmar om att få arbeta med film och teater. Ur viljan att motbevisa de som haft fel föddes Johans kreativitet. Det är tack vare dessa motgångar vi idag kan räkna Percy Nilegård och Kenny Starfighter till några av den svenska populärkulturens höjdpunkter.

Johan berättar också om hur slumpen har påverkat hans karriär, om vikten av dåliga idéer och om hur läkarbesöken förändras efter 40. Allt med Rheborgsk värme och humor.

Om Johan Rheborg:
Johan fick sitt stora genombrott som medlem i Killinggänget på 90-talet och har sedan dess medverkat i tv-program som “Cleo”, “Kenny Starfighter” och “Parlamentet”. Under flera somrar har han turnerat med “Tältprojektet” och “Rhapsody in Rock” och som skådepelare har han firat triumfer med bland annat monologen “Hur tänker hon”, musikalen “Singin in the Rain” och showen “Uggla Rheborg Ulveson”. Under 2009 har Johan gjort huvudrollen som Kenny Starfighter i långfilmen “Kenny Begins”, medverkat på Sveriges största humorturné Big Comedy, spelat ”Mellanrum” på Stockholm Stadsteater och skrivit och spelat ”Drömmen om Herrön” tillsammans med Killinggänget på Dramaten.

 

Boka nu

 

Frågor kontakta Karin Lindberg, Relation E18.

karin@relation.se
mobil: 072-065 49 09

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.