headphones newspaper video-player

FundedByMe

Vi är en internationell aktör inom aktie- och lånebaserad crowdfunding.

FundedByMe är en internationell aktör inom aktie- och lånebaserad crowdfunding. Sedan 2011 har över 400 bolag framgångsrikt finansierats via plattformen.

Med en medlemsbas som utgör ett snabbt växande nätverk av 60 000 investerare från 170 länder är FundedByMe den ledande crowdfunding-plattformen för internationella investeringar. FundedByMe har huvudkontor i Sverige, lokal närvaro i länder runt om i Europa, samt kontor i Singapore och i Malaysia.

Aktiebaserad crowdfunding lämpar sig för tillväxtbolag som kan erbjuda investerare framtida möjligheter till god avkastning. Vi vänder oss till företag med ett kapitalbehov från 2-25 MSEK. Lånebaserad crowdfunding riktar sig till företag med ett finansieringsbehov från 40 000-1,5 MSEK. Bolaget bör ha varit verksamt i minst ett och ett halvt år.

Vårt erbjudande till Företagarnas medlemmar

Som medlem i Företagarna betalar du ingen uppläggningsavgift (€1000) för din kampanj. Vårt erbjudande gäller för både aktie- och lånebaserade kampanjer.

För att ta del av erbjudandet för dig som medlem hos Företagarna, kontakta Henrik von Stockenström, henrik@fundedbyme.comwww.fundedbyme.com

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD