Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Företagsjouren i Övre Norrland 2016

Upplever du att ditt företag är i en svår situation? Kanske vet du inte riktigt hur du ska hantera den? Kontakta då Företagsjouren i Övre Norrland 2016!

Företagsjouren är verksam i Norrbotten och Västerbotten och har hittills hjälpt över 200 företag som upplevt ekonomiska svårigheter. Vi kan bidra med rådgivning utifrån just dina behov för att hjälpa dig och ditt företag, och dessutom kostnadsfritt.

Företagsjouren pågår hela 2016 och 2017 med syftet att snabbt, enkelt och konstadsfritt hjälpa dig som företagare som har behov av att hantera ditt företags problem.

De insatser som Företagsjouren kan erbjuda är bland anant telefonrådgivning, personlig rådgivning av lokal rekonstruktör/affärsrådgivare och specialistkonsulter inom finans, juridik samt revision/bokföring.

Omfattning
Den rådgivare som tar sig an ditt ärende kan ge dig 10 timmars konstnadsfri rådgivning. Vid behov kan rådgivningen utökas med extra timmar efter godkännande av Företagsjouren. 

 

Hur går det till?

Slussen

Du ringer Företagsjouren på telefonnummer: 090-206 14 02, 090-206 14 04 eller 0920-20 18 66. Det går även bra att kontakta oss via e-post: foretagsjouren@foretagarna.seGenom att du beskriver situationen du befinner dig i kan vi bedömma vilket behov som just du har. Beroende på ditt behov av hjälp knyter vi den rätta kompetensen till dig.

Juridisk rådgivning
Behöver du juridisk telefonrådgivning kan du få det av en jurist som finns centralt hos Företagarna.

Advokat
Behöver du personlig juridisk rådgivning av en lokal rekonstruktör/affärsrådgivare erbjuds du detta direkt vid kontakten. Du får då en lista på vana rekonstruktörer som ingår i Företagsjourens nätverk. Därefter kontaktar vi någon av de rådgivare du valt och skickar en sammanfattning av ärendet dit.

Konsult  
Om du behöver hjälp med att strukturera och utveckla företaget erbjuder vi konsulter som går igenom företaget för att analysera och hjälpa dig utifrån ditt behov.

Redovisning
Om du behöver hjälp med revision/bokföring har vi kvalificerade affärsrådgivare och redovisningstjänster 

 

Reagera och agera - i tid. 

Ibland kan det vara värdefullt att någon annan ser på problemet, ser det med andra ögon. Många gånger när ett företag befinner sig i en ekonomisk kris kan nedgången vara så stor att en konkurs är föreliggande. Därför är det viktigt att reagera och agera i tid.

 

Alla uppdrag hos Företagsjouren är sekretessbelagda och behandlas med tystnadsplikt.

 

Kontakt
Maud Sandberg-Forsgren
Ekonom
090-206 14 04 | Skicka e-post