För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Alfred Appelros från Olofström valdes in i Företagarna riks valberedning

Publicerad 27 maj 2016
Entreprenören Alfred Appelros engagerar sig mer och mer för företagandet och på Företagarnas kongress den 26- 27 maj i Åkersberga valdes Alfred in i Företagarna riks valberedning som ordinarie ledamot. Alfred är sedan tidigare sekreterare i Företagarna Olofström och ambassadör för Företagarnas Unga nätverk.

– Jag är stolt att jag blivit invald i Företagarnas riks valberedning. Jag ser fram emot vårt arbete och som ledamot i valberedningen. Jag kommer att bidra med ett brett kontaktnät med unga entreprenörer. Mitt mål är att säkerställa att riksstyrelsen tar tillvara på unga företagares engagemang och fokus kommer att ligga på att rekrytera fler unga företagare till Företagarna, säger Alfred Appelros.


Alfred är 21 år och driver bolaget Getsocial och Citybolaget som han är delägare i. Getsocial
är en sociala medier byrå baserad i Blekinge som arbetar med företag över hela Sverige. Getsocial hjälper företag att skapa mätbara resultat genom innehåll och annonser. Citybolaget är ett bolag inom handelsutveckling. Genom att driva centrumutvecklingen på mindre orter i bolagsform hittar de lösningarna för att stödja detaljhandeln genom gemensamma marknadsföringsplattformar och färdiga koncept så att även mindre orter kan ha en blomstrande handel.


– Jag gick med i Företagarna som 17-åring och blev direkt invald som sekreterare i Företagarna Olofström. Året därefter blev jag projektledare för ”Stolt Företagare”, ett projekt som vände medlemsutvecklingen i Företagarna Olofström från stadig nedgång till en ökning med tio procent på sex månader. Sedan förra året är jag ambassadör och engagerad i Företagarnas Unga nätverk och del i Företagarnas Unga Advisory Board, berättar Alfred Appelros.

Fler nyheter från Företagarna