För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Medlemsintervju med Alfred Appelros

Publicerad 19 jan 2016
Här följer en medlemsintervju med Alfred Appelros, en ung entreprenör från Olofström i Blekinge.

Kan du berätta lite om dig själv och ditt företag?
Sedan jag var 17 år har företagande upptagit en stor del av mitt liv. Jag driver för tillfället mitt andra företag där jag hjälper företagare att bli proffs på modern marknadsföring och sociala medier. Trots att samhället har förändrats har tyvärr ofta inte våra marknadsföringsplaner gjort det.

Vad är det bästa med att vara företagare?
Det absolut bästa med att vara företagare är att jag har så otroligt roligt. Arbetslivet blir en fröjd när jag får träffa alla inspirerande samarbetspartners, medlemsvänner och kunder. Jag har även glädjen att få arbeta med min passion. Att skapa fler och bättre affärer för företagare. 

Varför är du med i Företagarna?
Jag har varit med i Företagarna sedan mitt första år som entreprenör. Alla hittar något som de tycker är fantastiskt med Företagarna och för mig har det varit nätverket. Det har varit grogrunden för mitt företag, lett till många affärer och gjort att jag träffat underbara människor. Jag brinner för företagande och vet att det är entreprenörer som driver Sverige framåt. Företagarna gör att jag kan kämpa för det jag brinner för samtidigt som det ger mig fler och bättre affärer.

Har du någon extra bra erfarenhet av ditt medlemskap i Företagarna som du kan berätta om?
Företagarna har gett mig otroligt mycket. Mitt bästa minne är starten av projektet som vi lanserade i Olofström hösten 2014 utifrån min grundidé. Vi skapade en fantastisk lanseringsfilm och ett grymt projekt som blev mitt första steg in i marknadsföringsvärlden.

Fler nyheter från Företagarna