För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Medlemsintervju Lasse Nilsson

Publicerad 11 jan 2016
Här följer en medlemsintervju med Lasse Nilsson, vd och ägare av Möbelform i Blekinge AB.

Kan du berätta lite om dig själv och ditt företag?
Jag är en aktiv föreningsmänniska som idag är mycket aktiv i bl.a. Företagarna som ordförande i Karlshamn och i Gilla Karlshamn, ett attitydprojekt som skall ge Karlshamn till Sveriges bästa livsklimat.

Mitt företag, Möbelform i Blekinge AB producerar klädda sittmöbler till offentlig miljö som underleverantör till bl.a. Skandiform och Blå Station.

Vad är det bästa med att vara företagare?
Det är förstås att kunna planera sin egen tid och kunna ge sina kunder mycket bra produkter av hög kvalitet.

Varför är du med i Företagarna?
Som det är idag är det för att med hjälp av Företagarna kan jag/vi påverka för ett bättre företagsklimat i Sverige och som ordförande för att ge alla våra medlemmar så mycket aktiviteter och hjälp jag kan för att de lättare skall kunna driva sina företag. Vi har under några år haft en hel del utbildning för våra medlemmar, bl.a. en Företagsskola tillsammans med PwC.   

Har du någon extra bra erfarenhet av ditt medlemskap i Företagarna som du kan berätta om?
Det roligaste ögonblicket var när Mattias Nygren från Karlshamn blev Årets Företagare i hela Sverige, en fantastisk kväll i Blå Hallen !

Fler nyheter från Företagarna