Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Följ designgruppen Swedish Creatures

09 jan 2017
Just nu i Företagarnas medlemsstafett på Instagram: följ designgruppen som snart ska lansera sin kollektion i New York.

Denna vecka möter vi Åsa Kax och hennes kollegor i Swedish Creatures, en ny svensk designgrupp som satsar internationellt på gemensamt, kreativt och kvinnligt entreprenörskap.

Följ på @foretagarna här! 

Veckans instagrammare!

Namn: Åsa Kax från Swedish Creatures med kollegorna Lisa, Kajsa, Lotte Kristina och Sabina. @swedishcreatures och @asakax på Instagram.

Företag: Swedish Creatures, ett varumärke som ägs gemensamt av sex kreativa företag och Åsa Kax design AB.

Vad gör ditt företag? Vi designar och säljer mönster och illustrationer till företag som vill öka värdet på sina produkter med hjälp av s.k. surface design. Vi består av sex kvinnliga, väletablerade och kreativa entreprenörer som lanserar vår första gemensamma kollektion i New York i maj 2017 på den branschledande mässan Surtex. Längs vägen dit lanserar vi ett antal mindre kollektioner i Sverige under våren 2017.

Hur använder du Instagram i din marknadsföring? Vi visar skisser, nya mönster och illustrationer samt anordnar tävlingar och interagerar med branschen och andra intressenter.

Vad kan vi vänta oss under din vecka på Instagram? Vi kommer ge er inblickar i vårt kreativa arbete, hur det kan gå till och se ut när sex starka kreatörer samarbetar, sneak peeks från designprocessen, inspirationsmaterial, våra studios och mycket mer.

"Vi består av sex kvinnliga, väletablerade och kreativa entreprenörer som lanserar vår första gemensamma kollektion i New York"

Varför är du medlem i Företagarna?

Som litet företag är det nödvändigt att ta hjälp i de frågor som en inte har kompetens inom, t.ex. juridik. Även bra försäkringar och medlemserbjudanden är intressant. Tillsammans blir många små starkare, därför är lobbyverksamheten också en viktig del att stötta via ett medlemsskap i Företagarna.

Relaterat innehåll