Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Drazen inspirerar med självledarskap

13 feb 2017
I Företagarnas Instgramstafett, får vi den här veckan följa Drazen Crnoja, styrelsemedlem i Företagarna Jönköping som driver DC Inspire. Han föreläser på företag, skolor och andra organisationer och pratar om självledarskap och inspirerar genom sina upplevelser och värderingar. Det blir bland annat ett besök till Åre för Entrepreneur Skiweek - årets höjdpunkt för skidälskande entreprenörer.

Häng med!

Följ på @foretagarna här! 

Veckans instagrammare!

Namn: Drazen Crnoja @drazzz Instagram

Företag: Omnes Media AB & DC Inspire. 

Vad gör dina bolag? Jag arbetar främst som mediakonsult inom Omnes media AB, hjälper små & medelstora företag att lyckas digitalt utifrån sina uppsatta mål. Det kan handla om webb, annonsering eller strategi. Via DC Inspire är jag ute på företag, skolor och andra organisationer och pratar om självledarskap, inspirerar och motiverar genom mitt egna liv och mina värderingar. Är även delaktig inom UngDrive, en nationell organisation som låter ungdomar testa att driva eget under sommaren. 

Vad kan de som hänger med på @foretagarna instagram denna vecka vänta sig? Ni får hänga med i min vardag där man som egen har många olika roller att ta hänsyn till. Ni får även följa med upp till Entrpreneur Skiweek i Åre som går av stapeln den 16-19/2 samt mycket mycket mer. 

"Genom företagarna får man ett naturligt nätverk för att göra affärer samt träffa likasinnade"

Varför är du medlem i Företagarna? Genom Företagarna får man ett naturligt nätverk för att göra affärer samt träffa likasinnade. Jag tycker Företagarna tillför ett mervärde till mig som företagare. Jag har genom organisationen träffat flera personer som blivit både vänner och kunder. 

Relaterat innehåll