För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Karin Rebas ny pressekreterare på Företagarna

Publicerad 1 sep 2016
Karin Rebas börjar den 1 september som ny pressekreterare på Företagarna. Karin kommer närmast från en tjänst som generalsekreterare på Bertil Ohlininstitutet.

Karin Rebas har tidigare bland annat arbetat som ledarskribent och debattredaktör på Liberala Nyhetsbyrån, Dagens Nyheter och Dagens Industri. Hon kommer närmast från en tjänst som generalsekreterare på den liberala tankesmedjan Bertil Ohlininstitutet.

– Företagande och entreprenörskap är frågor som verkligen engagerar mig. Jag ser fram emot att vara med och utveckla Företagarnas opinionsarbete framöver, säger Karin Rebas.

– Vi har en spännande tid framför oss då vi ska börja mobilisera vårt opinionsarbete inför valet om två år, så vi är glada över att ha knutit till oss Karin. Hon kommer att vara en viktig kugge i att utveckla vårt pressarbete till att bli ännu bättre än vad det redan är, säger Patrik Nilsson, samhällspolitisk chef Företagarna.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna