Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Årets Företagare 2013

11 okt 2013
Hamdija Jusufagic från QA-företaget System Verification fick priset Årets Företagare 2013 vid kvällens gala i Stockholm. – Årets vinnare är företagare som gör spännande inbrytningar i gamla branscher. Han är dessutom källa till inspiration för andra företagare. Vi hoppas utnämnandet kan bli både ett erkännande, men också en sporre till fortsatta framgångar, säger Elisabeth Thand Ringqvist, vd för Företagarna.

Hamdija Jusufagic är en entreprenör som på cirka tio år drivit upp företaget till det vi ser idag; ett växande företag där ledarskapet präglas av högt fokus på kunskap, mångfald och utveckling. I ett tidigt skede såg och utvecklade han marknadens behov, med en stabil tillväxt som följd. Att ta tillvara på medarbetarnas idéer och synpunkter är en av hans ledstjärnor som lett till att verksamheten - att testa och kvalitetssäkra mjukvara, idag är den största i sitt slag i Sverige.

Sedan 2010 är företaget kvalitetssäkrade enligt standarden för ledningssystem ISO, så att de ständigt förbättrar sina rutiner, strategier och processer. Kulturell mångfald är en naturlig del och det finns idag arton olika nationaliteter representerade i organisation. Företaget stödjer dessutom ett flertal organisationer som gör viktiga insatser för barn och ungdomar.

Det är så många som har en del i att göra det här möjligt för mig och för vår verksamhet. Våra medarbetares talang, uthållighet och kreativitet har gjort att vi är så framgångsrika Jag vill fortsätta denna resa och skapa nya arbetstillfällen för unga medarbetare. Jag är oerhört stolt för att få representera det arbete vi gör tillsammans.

Hamdija Jusufagic från System Verification.

Årets Företagare Pristagare 2013:
1:a plats:

Hamdija Jusufagic
System Verification AB, Skåne

http://www.systemverification.com/

2:a plats:
Ulrik Lindström, Bernt Lindström, Birgitta Lindström och Stefan Lindström
Bubs Godis AB, Jönköping

http://www.bubs.se/

3:e plats:
Michael Broström och Eric Nordström

Extra Evil Distribution AB, Jämtland-Härjedalen               

www.extraevil.se

Kontakt
Kalle Larsson
Pressekreterare
08-406 18 80 | Skicka e-post
Relaterat innehåll