Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies.

Jag accepterar

Jobba på Företagarna

Är du samhällsintresserad, tror på de frågor som Företagarna driver och kan bidra med specialistkompetens till en organisation som ständigt vill bli bättre på att leverera resultat till sina medlemmar? Då får du mer än gärna ta kontakt med oss.

Som medarbetare på Företagarna behöver du vara ambitiös, prestigelös och en teamarbetare. Vi är duktiga på opinionsbildande arbets- och företagarfrågor. Vi gillar personer som tar egna initiativ och tänker nya tankar. Om du gillar utmaningar och drivs av att åstadkomma förändringar – kommer du förmodligen att trivas hos oss.

Därutöver är den personliga profilen varierande. Hos oss hittar du många personer med specialistroller, exempelvis rådgivare, opinionsbildare, medlemssäljare och omvärldsbevakare.

Vårt behov av nya medarbetare varierar över tid. Även om vi inte har behov av din kompetens när du hör av dig, så sparar vi alla relevanta ansökningar och svarar så fort vi hinner.

Vi tar emot spontanansökningar!

Vill du arbeta med sälj och värvning av nya medlemmar på Företagarna? Skicka gärna in ditt cv och en kort presentation till art.lindstrom@foretagarna.se.

För ytterligare information

Mejla medarbetare@foretagarna.se eller ring Valentina Krantz, personalhandläggare på telefon 08-406 17 04.

Kontakt
Valentina Krantz
Personal- och ekonomihandläggare
08-406 17 04 | Skicka e-post
Relaterat innehåll